A pizzakutya.hu a


Speciális Állatmentő Egység Alapítvány, a PizzaKing és a WebGarden által létrehozott gazdikereső fórum kutyusok részére.

Magyarországon sok gazdátlan állat várja, hogy megmentsék. Előfordul, hogy évekig várják a nagy Ő-t a menhelyeken, mire sikerül végre gondoskodó, szerető gazdit találniuk. A gazdikeresés sokszor nehéz és hosszú folyamat az állatok szemszögéből.

A Speciális Állatmentő Egység Alapítvány felkérésére a PizzaKing a házhoz szállított pizzák dobozára ragasztott matricákkal segíti a gazdára találást a Speciális Állatmentő Egység és az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer tagszervezeteinek védencei számára.

A matricák tervezését és kivitelezését valamint a pizzakutya.hu weboldal fejlesztését és üzemeltetését a WebGarden vállalta, hogy ezzel támogassa a kezdeményezést.

Köszönjük, hogy felkerested az oldalunkat. A védencek adatlapjait megosztva a közösségi oldalakon Ti is segíthettek a minél gyorsabb gazdára találásban.


A Speciális Állatmentő Egység Alapítvány és az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer tagszervezeteinek etikai normái garantálják, hogy a védencekről őszinte információkat osztunk meg és korrekt örökbeadási folyamat várja a jelentkező gazdijelölteket.